У Луцьку підбили підсумки зі збору макулатури

У Луцьку підбили підсумки зі збору макулатури

08.02.15 16:04 0 864
У Палаці учнівської молоді зібрались юні екологи Луцька й усі ті, кому не байдужа доля нашої планети, аби підбили підсумки зі збору макулатури та відпрацьованих побутових хімічних джерел струму.

Протягом минулого року школи та садочки міста зібрали 205 тонн макулатури та 1,5 т відпрацьованих батарейок. Це є дуже серйозний внесок у справу ресурсозбереження, збереження нашої природи, нашого довкілля від руйнування та деградації.

Аби висловити вдячність за таку ініціативу та небайдужу позицію, на свято завітали перший заступник міського голови Святослав Кравчук та секретар міської ради Сергій Григоренко.

Вони відзначили, що кількість зібраної та повернутої у виробництво вторинної сировини збільшується з року в рік. На їх переконання, макулатура – це збережене життя гектарам лісів продуктивного віку, це економія енергоресурсів та виробництво целюлози і паперу.

«Місто чисте не там, де прибирають, а там де не смітять”, - наголосив під час виступу перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Керівництво міської влади висловили вдячність керівникам шкіл та садочків, особливі слова подяки та привітань звучали юним активістам.

Опісля вручили відзнаки та кубки переможцям.

Так, серед колективів шкіл 1-ше місце зайняв навчально-виховний комплекс № 9, 2 -ге — школа № 22, 3-тє — гімназії № 4 та школа № 7. З

Третє місце у зборі відпрацьованих хімічних джерел струму — колектив гімназії № 18.

Дошкільні навчальні заклади також активно долучилися до спільної справи. Так, Почесною зеленою грамотою міського голови та перехідним кубком за збір макулатури серед дошкільних навчальних закладів відзначили за перше місце – колектив садочку № 22, друге — садочок № 35, а третє — дошкільний заклад № 9.

Юні активісти були відзначені призами та щирим оплесками.

До слова, не залишились байдужим захисники природи й до нинішньої ситуації в держави, адже кошти, виручені за збір макулатури, були перерахували бійцям АТО.

На завершення вихованці Палацу учнівської молоді, шкіл та садочків подарували присутнім тематичне мистецьке дійство.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбувся відеоміст між ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ