Помста за отриманий тюремний строк знову привела волинянина на нари

Помста за отриманий тюремний строк знову привела волинянина на нари

08.02.15 16:56 0 821
Чоловік вислухав вирок за нанесення тілесних ушкоджень, вимагання та погрозу працівнику міліції. Наступні три з половиною роки він проведе у в'язниці.

Перекинувши кілька чарок горілки, волинянин вирішив звести рахунки із колишньою співмешканкою за те, що у 2012 році отримав тюремний строк на підставі її заяви і показів за умисне нанесення їй тілесних ушкоджень. Тож, відсидівши за ґратами два з половиною роки, чоловік вирішив помститися.

Підсудний неодноразово погрожував жінці, однак вона намагалася уникати зустрічей із ним. У той день вона була вдома, коли у будинок зайшов обвинувачений. Незважаючи на присутність сина, чоловік накинувся на жінку із кулаками. Поваливши на підлогу, став ногою на шию. Син, який намагався заступитись за матір, теж отримав «на горіхи». Розлючений чоловік вимагав від жертви 30 тисяч гривень – так би мовити, компенсацію за відбуте ним покарання.

Однак на цьому «пригоди» обвинуваченого не закінчилися. Працівнику міліції, який проводив досудове розслідування у кримінальному провадженні, підсудний погрожував фізичною розправою та залякував ножем.

Маневицький районний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 122, ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 189, ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України. За сукупністю злочинів суд остаточно присудив призначити покарання - три з половиною роки позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі міліціонери ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ