На Рівненщині керівника будівельної фірми підозрюють у привласненні майна в особливо великих розмірах

На Рівненщині керівника будівельної фірми підозрюють у привласненні майна в особливо великих розмірах

08.02.15 09:17 0 716
Замість того, щоб збудувати приміщення підприємцю, директор однієї з будівельних фірм майже 400 тисяч гривень вирішив використати на власний розсуд.

Працівники управління ДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області спільно з працівниками прокуратури Рівного викрили незаконну діяльність керівника одного з рівненських будівельних товариств, котрий, користуючись службовим становищем, привласнив кошти фізичної особи в сумі 399 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що між фірмою та замовником був укладений договір на виконання робіт з організації будівництва нежитлового приміщення в багатоквартирному житловому будинку на вулиці Соборній обласного центру. Однак, посадовець привласнив отримані від фізичної особи кошти та використав їх на власні потреби, завдавши тим самим майнової шкоди в особливо великому розмірі.

Керівнику фірми оголошено підозру про вчинення злочину за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах), яка передбачає позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

СЗГ УМВС (за матеріалами

управління ДСБЕЗ УМВС України

в Рівненській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ