Рівненщина: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Рівненщина: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

08.02.15 10:58 0 760
06 лютого у селі Княгинин Дубенського району рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини та Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС провели для дітей місцевого навчального закладу громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

На подвір'ї школи, для учнів рятувальники розповіли про правила поведінки у разі виникнення різноманітних екстремальних ситуацій: у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів, діям під час виникнення пожежі, правилам безпеки під час перебування на льоду, поводження з газовими приладами тощо. Діти із задоволенням відповідали на запитання бійців Держслужби з НС та розповідали про правила поведінки під час надзвичайних ситуацій, які вони вже проходили під час навчального процесу.

Крім того, співробітники ДСНС провели інструктажі, аби уникнути нещасних випадків та травматизму серед дітей у зимовий період. Також учням продемонстрували пожежно-технічне обладнання пожежно-рятувального автомобіля та розповіли про його технічні характеристики. Кожен бажаючий міг приміряти на себе спорядження рятувальника та посидіти у спец автомобілі.

У ході проведення акції діти ближче познайомилися з професією вогнеборців та отримали корисні знання та поради від працівників ДСНС.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині перший ...

КОМЕНТАРІ