У Рівненській області рятувальники навчали громадян діям в надзвичайних ситуаціях

У Рівненській області рятувальники навчали громадян діям в надзвичайних ситуаціях

08.02.15 08:01 0 702
07 лютого в Рівному співробітники Головного управління ДСНС навчали громадян діям в надзвичайних ситуаціях. Мобільні консультаційні пункти були встановленні у найбільш масових місцях обласного центру, зокрема на площі Короленка перед торговим центром «Злата Плаза», біля торгового центру «ЕКО» по вулиці Соборній та торгового центру «Екватор» по вулиці Макарова. Пункти оснащені плакатами, буклетами, брошурами, газетами, журналами, зразками засобів індивідуального захисту тощо.

Рятувальники та працівники навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності і цивільного захисту розказали містянам про умови роботи служб реагування у період підвищеної готовності, а також навчили громадян правилам поведінки в умовах надзвичайних ситуацій та безпеки життєдіяльності в побутових умовах. На спеціальному манекені рятувальники продемонстрували усім відвідувачам порядок надання першої домедичної допомоги, правила використання вогнегасників та адреси розміщення захисних споруд цивільного захисту.

До роботи у мобільному консультаційному пункті рятувальники залучили фахівців Товариства Червоного Хреста, благодійного фонду «Майбутнє без СНІДу», ПАТ «Рівнегаз», Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах, «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», ПАТ «Рівнеобленерго», Рівненського обласного центру здоров’я та волонтери, які надають психологічну допомогу постраждалим у надзвичайних ситуаціях.

Робота мобільних консультаційних пунктів була організована таким чином, щоб кожний відвідувач міг отримати вичерпну інформацію та роз’яснення щодо питань гарантованого забезпечення захисту та порядку дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Всі громадяни отримали пам’ятки, брошури, плакати та листівки з основних заходів безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чта такое заготовка для ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ