У Рівненській області рятувальники провели благодійний турнір з міні-футболу

У Рівненській області рятувальники провели благодійний турнір з міні-футболу

08.02.15 15:19 0 711
07 лютого в Рівному в спортзалі ЗОШ №26 за ініціативи Головного управління ДСНС у Рівненській області пройшов благодійний турнір з міні-футболу.

У змаганнях приймали участь команди підрозділів Служби порятунку та команда храму Преподобного Агапіта Печерського, що в Рівненському військовому госпіталі. Мета змагань – збір коштів для онкохворих дітей. Учасники змагань вносили свої пожертви, які одразу були передані благодійному фонду «Скарбниця Надії».

«Ми організували ці змагання, щоб допомогти тим дітям, які потребують нашого тепла та милосердя. Співробітники Служби порятунку Рівненщини щодня надають допомогу громадянам, разом з тим в наших лавах багато чуйних доброзичливих людей, що готові допомагати іншим навіть поза службою», – зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області Сергій Крук.

За результати змагань переможцем турніру стала команда Головного управління ДСНС у Рівненській області. Друге місце посіла команда храму Преподобного Агапіта Печерського м. Рівне, третє місце виборола команда рятувальників Рівненського міськрайонного управління. За висновком суддівської колегії кращим гравцем змагань став футболіст Сергій Єхимчук з команди храму Преподобного Агапіта Печерського.

Керівник Служби порятунку Рівненщини Сергій Крук вручив переможцям і призерам кубки та медалі.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ