На Тернопіллі іван Крисак провів робочу зустріч щодо фінансування медичних закладів Укрзалізниці

На Тернопіллі іван Крисак провів робочу зустріч щодо фінансування медичних закладів Укрзалізниці

08.02.15 08:32 0 766
Питання фінансування медичних закладів Укрзалізниці обговорили під час робочої зустрічі, яку 6 лютого провів виконувач обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак. Участь у зустрічі також взяли голова обласної ради Василь Хомінець, депутати обласної ради, міський голова Тернополя Сергій Надал, керівники структурних підрозділів ОДА.

Як зазначив Іван Крисак, з 1 січня фінансування закладів охорони здоров'я Мінінфраструктури, що обслуговують працівників та пасажирів залізничного транспорту, передбачено з місцевих бюджетів, однак місцеве фінансування ще не відкрите.

«Держава передбачила фінансування медичних закладів Укрзалізниці частково - виділила 3, 5 мільйони. Ці кошти передані на міський бюджет, - зазначив Іван Крисак. – Ми повинні знайти кошти, щоб запланувати видатки на весь рік. Облдержадміністрація робитиме усе можливе, щоб виділити потрібну суму на дофінансування медичного закладу із стабілізаційного фонду Міністерства охорони здоров'я».

В результаті робочої зустрічі вирішили укласти угоду між міською та обласною радами. Відповідно до неї обласна рада бере на себе зобов'язання дофінансувати медичні заклади Укрзалізниці, якщо міській раді не вистарчить на це коштів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці міліціонери ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ