На Тернопіллі міліціонери розшукали вуличного грабіжника

На Тернопіллі міліціонери розшукали вуличного грабіжника

08.02.15 17:02 0 764
Повертаючись ввечері додому з гостей, 19-річний житель Тернопільського району потерпів від грабіжника в обласному центрі. Незнайомець відібрав у хлопця мобільний телефон та 150 гривень. Потерпілий звернувся за допомогою до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції.

Хлопець розповів, що все трапилося близько дев'ятої години вечора. Він саме повертався додому в село, коли на вулиці до нього підійшов незнайомий чоловік і попросив цигарку. Парубок не відмовив. Чоловіки розговорилися. В якийсь момент незнайомець раптово накинувся на потерпілого і відібрав у нього мобільний телефон та гроші. Після чого хутко зник.

Оперативники розшукали вуличного грабіжника. Нападником виявився 46-річний житель Тернополя. Як з'ясувалося, протиправним чоловік займається не вперше. Раніше неодноразово відбував покарання за майнові злочини. У зловмисника міліціонери вилучили мобільний телефон, який належить потерпілому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії підозрюваного правоохоронці кваліфікують за статтею 186 ККУ - відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Триває досудове розслідування. Також вирішується питання щодо обрання тернополянину міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ