У Хмельницькому громадськість та правоохоронці обговорили хід експерименту зі створення єдиної патрульної служби (+)

У Хмельницькому громадськість та правоохоронці обговорили хід експерименту зі створення єдиної патрульної служби (+)

08.02.15 16:29 0 756
Лідери провідних інститутів громадянського суспільства Хмельниччини завітали до обласного управління внутрішніх справ на запрошення міліцейського керівництва, аби за «круглим столом» висловити свою думку щодо ходу експерименту, який уже третій місяць проводиться на базі батальйону патрульної служби міліції та дорожньо-патрульної служби.

Заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк розповів, що за цей час було випробувано чимало різних схем та режимів несення служби патрульними. Щоразу ситуація детально аналізувалася, коригувалися маршрути, кількість патрулів та часові рамки виходу на службу.

- Головна мета експерименту, - зазначив полковник міліції, - створити оптимальну модель, яку потім без проблем зможуть використати для організації служби у будь-якій області, місті чи районі.

Відповідаючи на запитання громадських активістів, начальник Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук зазначив:

- Ми хочемо змінити саму психологію ставлення до служби. Кожного разу на інструктажі я наголошую учасникам експерименту, що вони мусять проявляти найвищий ступінь ввічливості, незалежно від того, з ким доводиться спілкуватися: чи то порушник, чи п‘яний за кермом.

Представники громадських організацій жваво цікавилися результатами, які дають правоохоронні нововведення, та пообіцяли здійснювати суворий громадський контроль за діяльністю новостворених патрулів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нагородили кращих ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ