Депутати підтримують проект Програми економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська на 2015 рік

Депутати підтримують проект Програми економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська на 2015 рік

08.02.15 13:20 0 752
Відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму

6 лютого 2015 року під головуванням Олександра Бубена відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму. Основним питанням розгляду депутатської комісії став проект Програми економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська на 2015 рік.

Як доповів присутнім на засіданні депутатам заступник міського голови Богдан Білик виконавчий комітет міської ради пропонує до розгляду депутатам на черговому засіданні рази проект комплексної програми.

Як окреслив заступник міського голови - основним завданням програми на 2015 рік є забезпечення стабілізації економіки, підтримки малого і середнього бізнесу, а також реалізації комплексних програм, які спрямовані на підвищення конкурентоспроможності міста, рівня благоустрою.

Серед головних пріоритетів програми визначено:

* будівництво та ремонт дорожньої інфраструктури міста, на що у міському бюджеті передбачено 40 млн. грн.;

* будівництво нових дошкільних навчальних закладів, а саме закінчення другої черги ДНЗ «Ромашка», також у мікрорайоні «Пасічна», у селах Вовчинець та Хриплин, продовження будівництва ДНЗ у селі Крихівці та початок будівництва у селі Микитинці;

* впровадження енергозберігаючих технологій, а саме - модернізація вуличного освітлення міста на суму 7 млн. грн., модернізація 2 котелень МКП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на вулицях Тролейбусній та Симоненка, а також впровадження встановлення енергозберігаючих вікон та дверей у освітніх закладах міста.

Як зауважив голова депутатської комісії Олександр Бубен заперечень до програми немає, проте депутати звертають увагу її виконавців на врахування усіх обставин бюджетної політики держави та вчасного фінансування задекларованих заходів.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Тернополі під колеса ...

КОМЕНТАРІ