На Житомирщині міліція та громада спільно забезпечують правопорядок та безпеку у районі

На Житомирщині міліція та громада спільно забезпечують правопорядок та безпеку у районі

08.02.15 09:52 0 705
На спільній нараді правоохоронців та представників громадських формувань з охорони правопорядку присутні узгодили заходи із взаємодії по запобіганню терористичним загрозам у населених пунктах Любарського району. Нині розпочато їх впровадження.

- Важливо, щоб кожен громадянин, незалежно від віку та роду діяльності, усвідомлював, що нинішня складна ситуація у нашій державі вимагає бути пильними та уважними у повсякденному житті, - зауважив начальник сектору дільничних інспекторів Любарського РВ УМВС Євген Туман. – Слід пам'ятати, що мир і спокій у нашому домі залежить від кожного з нас.

Зокрема, наразі в області тривають спеціальні заходи з протидії озброєній злочинності та запобіганню терористичним загрозам. Також міліція продовжує проводити роз'яснювальну роботу за так званою програмою «Чужий у селі». Правоохоронці закликають жителів населених пунктів району звертати увагу на появу підозрілих незнайомих людей чи автотранспорту та повідомляти про це до правоохоронних органів для здійснення перевірки.

Учасники зібрання узгодили плани подальших спільних заходів та чергувань, під час яких триватиме робота по запобіганню злочинності та надзвичайним ситуаціям. З цією метою всі члени громадських формувань підготували та узгодили з органами місцевого самоврядування графіки чергувань активу сіл району.

Окремо до представників місцевих громад звернулася помічник начальника райвідділу з кадрового забезпечення Тетяна Підгаєцька, яка закликала їх рекомендувати кандидатів на службу до органів внутрішніх справ.

- Нині розпочато масштабну реформу міліції, відтак саме ваша думка має вагоме значення під час підбору молодих працівників, - зауважила вона. – Ви, як ніхто інший, знаєте місцеве населення та можете надати об'єктивну характеристику кожній молодій людині. Міліція зацікавлена залучити до своїх лав молодих фахівців, випускників вищих навчальних закладів, котрі готові стати правоохоронцями.

Обговоривши усі робочі моменти у повсякденній діяльності, правоохоронці та їх добровільні помічники дійшли згоди щодо подальшої спільної роботи. Працівники міліції подякували представникам «народних дружин» за активну громадську позицію та вагомий внесок у збереження спокою на території району.

Наталя Тимчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією Любарського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ