Діяльність Консультаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області

Діяльність Консультаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області

09.02.15 08:35 0 745
З вересня 2013 року в Івано-Франківську за адресою вулиця Незалежності, 9 працює Консультаційний центр Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. За консультаціями, що стосуються сфери компетенції Державної служби України з надзвичайних ситуацій, звертаються фізичні та юридичні особи. Як свідчить аналіз звернень громадян, за консультаціями до Консультаційного центру Управління ДСНС в області мешканці області переважною більшістю звертаються на особистому прийомі і тільки близько 10 % громадян – за телефоном.

Основні питання, з якими звертаються фізичні та юридичні особи стосуються питань нормативно-технічної роботи та ліцензування, пожежної та техногенної безпеки.

Прийом громадян здійснюється кожного робочого дня відповідно до затвердженого графіку: з понеділка по п’ятницю - з 9:00 год. до 15:00 год. під час особистої зустрічі, за телефоном(0342)59-65-00 або через мережу Інтернет за відповідною електронною адресою - ksifdsns@i.ua. Надання консультацій проводиться особовим складом та працівниками Управління ДСНС в області, які залучаються згідно з графіком чергувань.

Більшість мешканців, які звертаються за консультаціями, підкреслюють що робота Консультаційного центру значно спростила та прискорила отримання фахових пояснень та консультацій стосовно широкого спектру питань з різних видів діяльності, які входять до компетенції ДСНС України, а його діяльність є свідченням прозорості та відкритості діалогу між контролюючими органами, бізнесом та громадянами.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бійці ДСНС ...
Наступна новина: ДАІ закликає до ...

КОМЕНТАРІ