В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння приватного житлового будинку

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння приватного житлового будинку

09.02.15 13:05 0 756
7 лютого о 10:25 на пункт зв’язку 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ємільчине надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку розмірами 12х6 м, що розташований у селі Гута-Зеленницька. До служби порятунку «101» зателефонував сам власник оселі, який й виявив займання.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців 33-го професійного пожежного посту до місця події було встановлено, що осередок займання знаходиться на горищі будівлі. Бійці ДСНС відразу ж приступили до ліквідації пожежі. Завдяки їхнім вправним та злагодженим діям займання було локалізовано о 13:05. Повна ж його ліквідація відбулася о 13:45. Вогонь встиг знищити лише 6 кв м перекриття та пошкодити деякі речі домашнього вжитку, що зберігалися на горищі. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

За попередньою версією, загоряння виникло внаслідок порушення правил влаштування та експлуатації димаря. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, сума збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реплики часов - отличная ...
Наступна новина: Какие бывают фильтры для ...

КОМЕНТАРІ