Буковина: починаючи з 28 січня спільними зусиллями рятувальників та волонтерів з населених пунктів Донецької області вивезли 4 344 людини,з них 845 дітей

Буковина: починаючи з 28 січня спільними зусиллями рятувальників та волонтерів з населених пунктів Донецької області вивезли 4 344 людини,з них 845 дітей

10.02.15 10:24 0 734
У містах Донецької та Луганської областей, що протягом останніх днів піддаються постійному обстрілу з боку терористів, продовжуються заходи щодо організації вивозу людей із небезпечних районів, надання гуманітарної допомоги та проведення аварійно-відновлювальних робіт.

За вчорашній день, 7 лютого, з Дебальцеве та поруч розташованих населених пунктів (Новогригорівка, Комуна, Миронівське, Красний пахар) рятувальниками ДСНС спільно з волонтерами, за підтримки місцевої влади, вивезено 262 людини, з них 21 дитина та 2 людини, які не можуть самостійно пересуватись. Також, з селища Чернухіне на броньованих автомобілях «КрАЗ» рятувальниками Мобільного рятувального центру ДСНС на чолі з Сергієм Лавриненком, вдалося вивезти 67 людей, з них 10 дітей. З Авдіївки було вивезено 30 людей, з них 10 дітей.

Всього, вчора з небезпечних районів Донецької області вивезено 359 людей, з них 41 дитина та 2 людини, які не можуть самостійно пересуватись

Починаючи з 28 січня, з міст Авдіївка, Світлодарськ, Дебальцеве та поруч розташованих населених пунктів вивезено 4 344 людини з них 845 дітей та 80 людей, які не можуть самостійно пересуватись.

На залізничних вокзалах міст Слов’янськ та Костянтинівка створені транзитні пункти для зустрічі людей. Після цього людей доправлять в інші регіони України для їх тимчасового проживання. Особи, які переміщуються, безкоштовно забезпечуються квитками для проїзду в межах України.

Протягом 7 лютого зареєстровано в пунктах прийому переселенців (Слов’янськ, Костянтинівка) 354 особи, з них 60 дітей та 4 інвалідів. Організована відправка залізничним сполученням 219 осіб, з них 40 дитини та 2 інваліда (Київ-120 осіб, Харків - 68 осіб).

Продовжується робота щодо доставки гуманітарної допомоги населенню Донеччини.

Організовано доставку 2,5 тонн овочів гуманітарної допомоги мешканцям Слов’янська.

До проведення аварійно-рятувальних робіт, заходів з доставки обладнання та майна, вивезення людей з міст Авдіївка, Дебальцеве, Світлодарськ, Родинське та забезпечення роботи транзитних пунктів було залучено 192 особи та 36 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС - 125 осіб особового складу та 30 одиниць техніки.

Прес-служба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ