В Чернівецькій області 8 лютого задля безпеки людей,через активні бойові дії,організованого вивезення людей з міст Авдіївка та Дебальцево не здійснювалось

В Чернівецькій області 8 лютого задля безпеки людей,через активні бойові дії,організованого вивезення людей з міст Авдіївка та Дебальцево не здійснювалось

10.02.15 10:21 0 679
У містах Донецької області, що протягом останніх днів піддаються постійному обстрілу з боку терористів, продовжуються заходи щодо організації вивозу людей із небезпечних районів, надання гуманітарної допомоги та проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Разом з тим, 8 лютого, організованого переміщення громадян з міст Авдіївка, Дебальцеве, а також з поруч розташованих населених пунктів (Новогригорівка, Комуна, Миронівське, Красний пахар, Чернухино), як це відбувалось в попередні дні, не здійснювалось, у зв’язку з активними бойовими діями. Керівництво антитерористичної операції задля безпеки людей, не допустили автомобілі КрАЗ та автобуси, які були заплановані для проведення евакуації, до вказаних населених пунктів.

Проте, протягом доби, до транзитних пунктів зустрічі громадян, які були розгорнуті ДСНС України на залізничних вокзалах міст Слов’янськ та Костянтинівка, 8 лютого звернулось та зареєструвалось 327 людей, з них 18 дітей, які самостійно залишили населенні пункти області, що піддаються обстрілу. Станом на 19 год. 30 хв. ще триває їх реєстрація і кількість людей може збільшитись.

Загалом, починаючи з 28 січня з населених пунктів Донецької області, що піддаються постійним обстрілам рятувальниками та волонтерами було вивезено, а також самостійно залишили міста, близько 5 тисяч людей, з них близько тисячі дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ