На Вінничині групу позаштатних радників голови облдержадміністрації очолив генерал-лейтенант Володимир Артюх (+фото)

На Вінничині групу позаштатних радників голови облдержадміністрації очолив генерал-лейтенант Володимир Артюх (+фото)

10.02.15 10:51 0 640
Під час щотижневої робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник представив нового очільника групи позаштатних радників – кавалера ордена «За заслуги» ІІІ і ІІ ступеня, у минулому – заступника начальника Генерального штабу України, генерала-лейтенанта Володимира Артюха.

«Ми працюємо з таємними режимними документами, і на рівні Генерального штабу потрібні комунікації по прийняттю рішень, особливо у питаннях Гайсинської військової частини. До роботи з такими документами потрібні допуски. Досі Володимир Миколайович був заступником керівника групи радників, та у зв'язку з новими обставинами, в умовах практично воєнних дій відтепер він очолюватиме цю групу», - зазначив голова облдержадміністрації.

Анатолій Олійник повідомив також про зміну формату роботи позаштатних радників – віднині кожен заступник голови ОДА матиме свою групу радників, а очільники таких профільних груп одночасно будуть заступниками керівника групи радників голови облдержадміністрації. «Чисельність залишиться та сама, але якість роботи у такому форматі має бути вищою», - зауважив Анатолій Олійник.

Водночас очільник Вінниччини наголосив, що ці досвідчені і визнані у своїй сфері діяльності фахівці працюватимуть на громадських засадах, допомагаючи департаментам і керівництву облдержадміністрації вирішувати проблемні питання, які виникають перед органами влади.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці шукають ...

КОМЕНТАРІ