На Вінничині міліціонери завітали до учнів технічного коледжу з профілактичною бесідою

На Вінничині міліціонери завітали до учнів технічного коледжу з профілактичною бесідою

10.02.15 10:46 0 610
Працівники вінницької кримінальної міліції у справах дітей зустрілись з учнями технічного коледжу. Підліткам розказали про відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень, шкідливий вплив алкоголю, тютюнових виробів на молодий організм і про наслідки такого впливу.

Однією з форм профілактичної роботи серед неповнолітніх є зустрічі в учбових закладах з дітьми та їх класними керівниками. Такі заходи дають можливість застерегти неповнолітніх від скоєння правопорушень в майбутньому.

Днями до учнів вінницького технічного коледжу завітали працівники кримінальної міліції у справах дітей. Старший оперуповноважений сектору Ольга Телепенко провела лекцію щодо попередження правопорушень серед молоді.

Підполковник міліції озвучила статистику кримінальних правопорушень, скоєних неповнолітніми, та розповіла підліткам, з якого віку вони несуть кримінальну, адміністративну відповідальність та підстави постановки їх на профілактичний облік в органах внутрішніх справ.

Зустріч відбувалася у вигляді діалогу, де кожен учень отримав змістовні відповіді на свої запитання та цінні поради від правоохоронців. Чималу увагу працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей приділили проблемі тютюнопаління, наркозалежності та вживання алкогольних напоїв.

Наприкінці зустрічі міліціонери побажали учням не потрапляти у неприємні ситуації і найголовніше – дотримуватися правил та норм Закону.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ