В Житомирській області народицькі міліціонери затримали кривдника літньої пенсіонерки

В Житомирській області народицькі міліціонери затримали кривдника літньої пенсіонерки

10.02.15 11:10 0 660
До будинку 77-річної жительки Народицького району Житомирщини уранці самовільно зайшов незнайомий молодик, який забрав мобільний телефон і банківську картку бабусі. За кілька днів після надходження до міліції повідомлення про злочин, правоохоронці встановили та затримали цинічного грабіжника.

Потерпіла бабуся розповіла прибулим працівникам слідчо-оперативної групи, що незнайомець побував в її оселі кілька днів тому близько 8 ранку. Вона саме поралась по господарству, коли прочинились вхідні двері. Без вітань і питань у хату зайшов незнайомий парубок, який відразу став нишпорити у пошуках цінностей. Бабуся лишень запитала, чого йому треба. Натомість той в одній з кімнат знайшов її мобільний телефон, а у серванті - банківську картку та пін-код до неї. Не реагуючи на слова та протести жінки, молодик забрав названі речі та пішов геть. Бабуся у розпачі лишень руками сплеснула.

До міліції повідомлення про злочин надійшло лише за кілька днів, втім це не завадило оперативникам встановити особу зухвалого грабіжника.

Як розповіла т.в.о. начальника Народицького райвідділу міліції Житомирщини Олена Показацька, ним виявився непрацюючий 20-річний житель районного центру. Нині парубок затриманий та дає покази щодо своїх дій.

У нього вилучено викрадені у бабусі речі.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за ч.3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Парубкові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Народицького РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бійці ДСНС ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ