На Хмельниччині правоохоронці «на гарячому» затримали серійного крадія

На Хмельниччині правоохоронці «на гарячому» затримали серійного крадія

10.02.15 13:38 0 631
На рахунку зловмисника близько десятка злочинів, в основному — крадіжки з автомобілів, які він скоював як на території обласного центру, так і в райцентрі Віньківці. А затримали його «на гарячому» після крадіжки вантажівки «ГАЗ-53».

Наприкінці січня до Віньковецького райвідділу міліції почали надходити повідомлення про крадіжки із автомобілів, які вчинялися на території райцентру. Зловмисник проникав у салони автомобілів або через незачинені двері, або шляхом розбиття скла, і забирав найцінніше: гроші, автомагнітоли та іншу техніку.

Зіставивши всі факти, працівники райвідділу прийшли до висновку, що до вчинення всіх крадіжок причетна одна й та сама особа. І згодом інформація таки підтвердилась — зловмисником виявився 30-річний хмельничанин.

А потрапив крадій до рук правоохоронців, замахнувшись на «велику рибу» — викрав автомобіль «ГАЗ-53». Водій буквально на декілька хвилин залишив вантажівку без нагляду, а злодій тут як тут — сів і поїхав. Та цього разу йому не пощастило: були складні погодні умови, «ГАЗ» занесло і він став поперек дороги. А тут якраз нагодилися працівники ДАІ, які виїхали на повідомлення водія викраденої вантажівки. Отож, злодія-невдаху затримали «на гарячому».

Як з'ясувалося в ході слідства, на території Віньковець гастролер скоїв 5 крадіжок, але цим не обмежився — у Хмельницькому його також підозрюють у вчиненні як мінімум 3 майнових злочинів.

А поки слідство триває, зловмисник перебуває під вартою. Невдовзі за вчинення ряду крадіжок він постане перед судом.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ