У Хмельницькому правоохоронці затримали таксиста-сутенера

У Хмельницькому правоохоронці затримали таксиста-сутенера

10.02.15 13:08 0 602
Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, УМВС України в Хмельницькій області спільно з оперативниками Південно-Західного відділку міліції затримали таксиста, який займався сутенерством.

42-річний хмельничанин вирішив не обмежуватися таксуванням і знайшов собі додатковий і не менш прибутковий заробіток — попутно зайнявся сутенерством. Чоловік підшукав собі 20-річну «підопічну», з якою почав працювати в тандемі.

Клієнтів він знаходив завдяки своїй основній роботі. Чоловіки сплачували сутенеру 150 гривень за послугу та трансфер в один із готелів міста, а після години розваг — ще 300 гривень отримувала дівчина.

Правоохоронці певний час документували діяльність таксиста-сутенера, а нещодавно затримали його «на гарячому» після того, як він отримав гроші за замовлення.

Як повідомив начальник ВБЗПТЛ УМВС України в Хмельницькій області Володимир Яцюк, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Слідчі дії наразі тривають.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військовослужбовці ...
Наступна новина: На Тернопіллі правила ...

КОМЕНТАРІ