Глава УГКЦ у папській базиліці очолить літургію за мир в Україні

Глава УГКЦ у папській базиліці очолить літургію за мир в Україні

10.02.15 14:56 0 638
З 16 до 22 лютого єпископи УГКЦ з України перебуватимуть у паломництві до гробів апостолів у Римі. Вони поклоняться святим мощам ап. Петра й Павла, відвідають головні римські базиліки та зустрінуться зі Святішим Отцем Папою Франциском.

Про це повідомляє департамент інформації УГКЦ.

У рамках зазначеного візиту в четвер, 19 лютого, відбудеться паломництво єпископів до папської базиліки Санта Марія Маджоре (Piazza di S. Maria Maggiore, 42, 00100 Roma), де Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) у співслужінні з єпископами та священиками о 15.30 очолить на центральному престолі архиєрейську божественну літургію за мир в Україні.

Усіх небайдужих українців з Італії, а особливо з Рима та околиць, запрошують узяти участь у спільних моліннях за мир та спокій в Україні.

Після літургії в українській парафії святих Сергія і Вакха (p-zza Madonna dei Monti, 3) відбудеться спільна зустріч душпастирів УГКЦ в Італії з Блаженнішим Святославом та єпископами.

Крім того, вірні можуть взяти участь і в інших богослужіннях під час паломництв єпископів до решти папських базилік Рима за таким розпорядком:

Вівторок, 17 лютого

16.00 – архиєрейська божественна літургія в папській базиліці святого Івана на Латерані (Piazza di S. Giovanni in Laterano, 4, 00184 Roma)

Середа, 18 лютого

16.00 – архиєрейська божественна літургія в папській базиліці Святого Павла поза мурами (Piazzale San Paolo, 1, 00146 Roma)

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ