В Луцьку ІV-й турнір з волейболу пам’яті Сергія Семенюка визначив переможця

В Луцьку ІV-й турнір з волейболу пам’яті Сергія Семенюка визначив переможця

10.02.15 10:19 0 650
На волейбольних майданчиках спортивного залу обласної ДЮСШ відбувся ІV-й відкритий турнір з волейболу серед аматорських команд пам'яті видатного спортсмена та тренера - Сергія Семенюка, який вже став традиційним у нашому місті. Організаторами змагань стали комітет по фізичній культурі та спорту, син уславленого спортсмена Андрій і дирекція обласної ДЮСШ.

Участь у турнірі брали гості нашого міста – команди “Єдність” з м.Броди, Львівської області і «ПП Борідка» з міста Ковеля, а також луцькі команди «Олютранс», «СКФ Україна», «Технічний коледж» і «КДЮСШ № 1» управління освіти. У складах команд глядачі побачили гравців, які в минулому виступали і тренувалися під керівництвом Сергія Федоровича.

На урочистому відкритті змагань учасників привітав перший заступник міського голови, голова федерації волейболу Волині Святослав Кравчук, який подякував гравцям команд за участь у турнірі, які таким чином віддали данину пам'яті людині, яка за короткий час свого життя зробила дуже багато для розвитку чоловічого волейболу як у нашому місті, так і в області. Він також висловив бажання, щоб турнір з відкритого змінив статус на міжнародний.

До слів вітань долучився і залужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України, головний тренер волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький, який цього року разом з дівчатами своєї команди започаткував приз-номінацію для самого найкращого волейболіста турніру.

Команди, відповідно до жереба, були розподілені на дві групи, в яких у іграх групового турніру за коловою системою, з трьох партій до двох перемог визначали переможців.

У групі А, завершивши свої ігри перемогами з однаковим рахунком 2:0, перемогла команда підшипникового заводу «СКФ Україна». Другими стали ковельські волейболісти, в активі яких одна поразка і перемога. Третьою, не набравши очок, стала молода команда «КДЮСШ № 1».

У групі В ігри були більш рівними, а в окремих поєдинках для визначення переможця гралися вирішальні треті партії. Переможцем групи став луцький «Олюртранс». Лише поразка від лідера відкинула львівських волейболістів на другу сходинку, а третіми завершила груповий етап турніру команда технічного коледжу.

У фінальних стикових іграх, у боротьбі за п'яте місце, гравці технічного коледжу у двох партіях впевнено перемогли команду «КДЮСШ № 1».

В матчі за третє місце команда «ПП Борідка» (Ковель) з рахунком 2:0 перемогла команду “Єдність” з м.Броди і стала третьою на турнірі.

А головний приз турніру розіграли давні друзі і суперники – луцькі «Олютранс» та «СКФ Україна». Як і прогнозувалося, матч став окрасою турніру. У першій партії перемогу святкували олюртрансівці 25:22. У другій шальки терезів коливалися почергово на користь як однієї так і другої команди. Лише завдяки вдалій грі на блокуванні в кінці сету, перемогу в другій партії з рахунком 27:25 і в підсумку в турнірі святкувала команда «Олюртранс».

По закінченні змагань голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець і Андрій Семенюк нагородили переможців та призерів дипломами, кубками, призами. Також призи від організаторів були вручені кращим гравцям турніру по амплуа:

«кращому нападнику» - Володимиру Андрійчуку («Олюртранс» Луцьк);

«кращому пасуючому» - Євгену Приступчуку («ПП Борідка» Ковель);

«кращому захиснику» - Олександру Зуєву («Єдність» Броди);

«кращому блокуючому» - Сергію Обертасу («СКФ Україна»).

А найкращим гравцем турніру, якого визначали гравці волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Анна Степанюк, Тетяна Яцків і Анна Житовоз, став гравець команди «Олюртранс» (Луцьк), син уславленого волейболіста – Андрій Семенюк. З рук дівчат він отримав спеціальний приз від волейбольного клубу.

На згадку про змагання учасники зробили колективне фото з організаторами та суддями.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ