Переконлива перемога на обласних змаганнях луцьких плавців

Переконлива перемога на обласних змаганнях луцьких плавців

10.02.15 11:50 0 735
6-7 лютого цього року на базі комунального закладу «КДЮСШ» Ковельського міськвиконкому відбулися змагання чемпіонату Волинської області з плавання серед юнаків та дівчат. Ці змагання були відбірковими до чемпіонату України з плавання, що відбуватиметься в м. Біла Церква у березні цього року.

На блакитних доріжках боротьбу за нагороди вели 70 плавців – дівчата 2003 року народження та юнаки 2001 року народження, вихованців комунальних закладів «СДЮСШОР плавання» Луцької міської ради, «КДЮСШ №1» управління освіти Луцької міської ради, НВК №26 м.Луцька та «КДЮСШ» Ковельського міськвиконкому, які активно розвивають плавання, як вид спорту у нашій області.

За результатами всіх запливів переможцями та призерами у багатоборстві серед дівчат стали вихованки КЗ «СДЮСШОР плавання» Луцької міської ради:

Сачко Каріна, яка набрала 97 очок;

Дмітрієва Анастасія (93);

Гончарук Єлізавета (82).

Серед юнаків також тріумфували спортсмени Луцької «СДЮСШОР плавання»:

Мацюк Станіслав - 131 очко;

Костюк Анатолій (129);

Стахір Олексій (119).

У командній першості також не було рівних луцьким спортсменам.

Команда КЗ «СДЮСШОР плавання» м. Луцька, набравши 1349 очок, стала першою. Друга команда цього закладу з результатом 625 очок - друга, а третіми стали господарі - команда ковельської КДЮСШ, в активі яких 433 очки.

Вітаємо спортсменів, а також тренерів-викладачів КЗ «СДЮСШОР плавання» Сергія Максимюка, Анатолія Тихоновича, Олеся Корець, Вікторію Мороз, Ольгу Корець, Олену Наумову, Олександра Сологуба, Володимира Самчука з успішним виступом у чемпіонаті Волинської області з плавання та зичимо успішних стартів у чемпіонаті України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Порошенко має позбутися ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ