В Луцьку відбулась оперативна нарада у голови обласної державної адміністрації

В Луцьку відбулась оперативна нарада у голови обласної державної адміністрації

10.02.15 12:19 0 753
Відбулась чергова оперативна нарада під головуванням Володимира Гунчика, голови обласної державної адміністрації. Засідання відбувалось у режимі відеоселектерного зв'язку. Участь у роботі взяли міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, секретар міської ради Сергій Григоренко, заступник міського голови Тарас Яковлев та керівники профільних територіальних відомств.

На початку наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять трьох волинян, які загинули в зоні проведення АТО.

Опісля Володимир Гунчик представив новопризначеного заступника голови облдержадміністрації — Сергія Кошарука. Раніше він працював на посаді радника голови облдержадміністрації.

Серед основних питань порядку денного — Роман Кулик, в.о. військового комісара Волині доповів про хід виконання заходів 4-ї хвилини мобілізації. В цьому контексті він наголосив на змінах у законодавстві.

Також під час наради мова йшла про стан споруд цивільного значення в області. До слова, у Луцьку до 10 лютого планують завершити маркування таких споруд.

Окрім цього, Володимир Гунчик поінформував присутніх про результати зустрічі з Міністром енергетики та вугільної промисловості України Володимиром Демчишиним та Міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським. Зокрема, зауважив, що будівництво шахти № 10, що у Нововолинську, буде продовжено.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ООО "Бошанилыч"
Наступна новина: ПриватБанк: Інформація про ...

КОМЕНТАРІ