Військовослужбовці оперативно-бойової прикордонної комендатури відбули на східний кордон України

Військовослужбовці оперативно-бойової прикордонної комендатури відбули на східний кордон України

10.02.15 13:08 0 660
На плацу Луцького прикордонного загону відбулися урочисті з нагоди відправки персоналу оперативно-бойової прикордонної комендатури для виконання завдань із захисту східного кордону України.

В урочистому мітингу взяли участь Луцький міський голова Микола Романюк, радник голови Волинської обласної державної адміністрації Борис Кондратюк, ветеран прикордонної служби, генерал-лейтенант Аркадій Яворський. З напутнім словом перед прикордонниками виступив начальник Луцького прикордонного загону Олександр Мейко. Він висловив впевненість, що прикордонники якісно, з честю виконають свій військовий обов'язок і усі здоровими повернуться додому.

Щирі слова висловив військовослужбовцям Луцький міський голова Микола Романюк. “Від себе особисто, від Луцької міської ради, територіальної громади бажаю вам щасливої дороги, успішного виконання поставлених завдань. А головне, щоб ви усі живі і здорові повернулися додому. Хай вас береже Бог! Слава Україні!”, - сказав міський голова.

Аркадій Яворський у своєму виступі акцентував на тому, що це вже не перший підрозділ Луцького прикордонного загону бере участь у бойових діях на сході України. Вони чесно, самовіддано виконували свій військовий обов'язок у зоні АТО, за що отримали нагороди. Від громади міста і прикордонного загону він вручив прапор і висловив віру, що він буде оберегом для військовослужбовців, додаватиме сили, віри, мужності при виконанні поставлених завдань.

Благословили військовослужбовців у дорогу священнослужителі УПЦ КП. Вони молитовно попросили у Бога допомоги і благословення для прикордонників, які захищатимуть цілісність нашої держави.

Зворушливими були миті прощання рідних з військовослужбовцями, які пишаються ними і бажають скорого повернення додому. Майор Володимир Назарчук обіцяв зберегти особовий склад, виконати поставлені завдання, здолати ворога і з миром повернутися на рідну землю.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Хмельницькому ...

КОМЕНТАРІ