Правоохоронці Львівщини вдосконалюють свої професійні навички

Правоохоронці Львівщини вдосконалюють свої професійні навички

10.02.15 14:03 0 702
Навчальні тренінги для працівників відділу зв'язків з громадськістю та підрозділів кримінальної міліції у справах дітей відбулись у п'ятницю, 6 лютого.

Для працівників структурних підрозділів відділу зв'язків з громадськістю тренінг провів Віктор Гальчинський – прес-секретар ПАТ «Кредобанк». Фахово підготовлена та цікаво викладена презентація досвідченого спеціаліста, на тему «Основи управління репутацією», включала теоретичну частину, у якій були детально представлені функції, цілі та обов'язки прес-служб, а також практичні завдання, під час яких правоохоронці навчались знаходити правильні та ефективні рішення у різноманітних непередбачуваних та кризових ситуаціях.

«Загалом кризові ситуації у компаніях виникають досить часто, особливо зараз. Причому, як у комерційних компаніях, так і у державних структурах. Вміння прес-служби правильно відреагувати на такі ситуації, прийняти правильне рішення і мінімізувати іміджеві втрати для компанії – це головне, чого ми маємо навчитися. А способи досягти поставлених цілей принципово однакові як для комерції, так і для державних служб», - розповів Віктор Гальчинський.

У той самий час для правоохоронців – працівників підрозділів кримінальної міліції у справах дітей, у приміщенні Львівського міського управління міліції відбувся навчальний тренінг на тему «Інтерактивні методи роботи з неповнолітніми правопорушниками». Тренінг провів викладач кафедри психології Львівського Державного університету ім. І.Франка, активний учасник проектно-аналітичного відділу Громадського формування «Народна самооборона» Дмитро Мірошниченко.

Нагадаємо, програма професійного вдосконалення працівників різних підрозділів ОВС Львівщини проходить за ініціативи заступника начальника Управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області Романа Баховського. Участь у подібних тренінгах вже взяли працівники підрозділів кадрового забезпечення, КМСД та спеціалісти із зв'язків з громадськістю. Усі тренери – волонтери, люди, котрі переймаються реформою міліції та готові особисто сприяти її проведенню.

Бажаючі можуть заповнити аплікаційну форму за цим посиланням:http://goo.gl/1Yfm4c

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ