У Львівській області забезпечення безпеки населення є пріоритетним завданням діяльності рятувальників

У Львівській області забезпечення безпеки населення є пріоритетним завданням діяльності рятувальників

10.02.15 12:17 0 652
На базі Головного управління ДСНС України у Львівській області з метою надання консультацій населенню та підприємцям у галузі безпеки людини функціонує консультаційний центр. За період роботи центру фахівцями ДСНС вже надано понад 345 консультацій.

Фахівці ДСНС у черговому режимі щоденно комунікують із населенням, використовуючи усі можливі види зв’язку: особистий прийом громадян, за допомогою телефонного зв’язку, електронною поштою, використовуючи можливості Skype-зв’язку, зокрема, відеодзвінки.

Звернення від населення та суб’єктів господарювання лежать у площині питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки тощо.

З зв’язку із встановленням режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації у країні, у Консультаційному центрі організовано цілодобове чергування оперативних груп із фахівців відповідного профілю, з метою надання більш детальної інформації населенню з питань цивільного захисту.

Наші фахівці завжди готові надати кваліфіковані відповіді на будь-які питання адже забезпечення безпеки населення є пріоритетним завданням діяльності ДСНС.

Консультаційний центр розміщений за адресою: м. Львів, вул. Підвальна, 6.

Контакти: (032) 239-02-19
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ООО "Бошанилыч"

КОМЕНТАРІ