У Львівській області для мешканців Сокальщини провели черговий військовий вишкіл

У Львівській області для мешканців Сокальщини провели черговий військовий вишкіл

10.02.15 11:11 0 685
У містах Белз та Угнів на Сокальщині 8 лютого 2015 року відбулися військово-практичні навчання для цивільного населення. Ініціаторами є Сокальська районна організація ВО "Свобода" і "Сокіл", за підтримки Сокальсько-Червоноградського військового комісаріяту та інформаційної підтримки радіо "Сокаль" і газети "Голос з-над Бугу".

Навчання проводили бійці, які повернулись із зони АТО: Богдан Федун із батальйону "Карпатська Січ" та командир взводу роти охорони Сокальсько-Червоноградського військового комісаріяту Юрій Товарянський.

Присутні мали змогу навчитись поводитися з автоматами, кулеметом, гранатами, протитанковими ручними гранатометами. Також учасники навчань мали змогу приміряти нелегкий бронежилет і каску та подивитись у снайперський приціл гвинтівки. Окрім того, усім охочим розповіли, як надавати першу медичну допомогу.

Після навчань люди отримали брошуру з важливою інформацію, де зазначено, як можна врятувати життя в умовах воєнної загрози, а також пам'ятку про проходження військових навчань.

"Такого роду навчання вже не вперше відбуваються на території Сокальського району – минулого тижня їх провели в місті Сокаль, на черзі – Великі Мості, а згодом і Червоноград. Віримо, що набуті військові знання стануть у нагоді громадянам для захисту суверенітету та територіяльної цілісності України", – зазначив голова Сокальської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі основні ...
Наступна новина: На Вінничині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ