В Рівному міський голова долучився до інструктажу для правоохоронців

В Рівному міський голова долучився до інструктажу для правоохоронців

10.02.15 12:42 0 634
Минулої п'ятниці Володимир Хомко взяв участь в інструктажі працівників правоохоронних органів та громадських формувань, які приступили до патрулювання вулиць міста.

— Думаю, не один я, а більшість міських голів присутні зараз на таких інструктажах, — каже міський голова. — Наше завдання, щоб у місті було спокійно і громадяни це відчували. У нас достатня кількість маршрутів, достатня кількість людей для того, щоб тримати все під контролем. Зараз це актуально для всіх регіонів і ми повинні зробити так, щоб у нашому місті було все спокійно, це наш обов'язок. Дуже важливо, щоб у цей тривожний час люди також були пильними і помітивши якихось підозрілих осіб або предмети одразу повідомляли в міліцію, в наші служби 1553, по будь-якому телефону МНС, який буде доступним. Одразу буде відповідна реакція і ви побачите, що за кілька хвилин після дзвінка патрульні будуть біля вас.

- Особлива увага працівників міліції та громадських формувань звертається на виявлення підозрілих предметів, у яких може знаходитися вибухівка, — розповів заступник начальника міліції, начальник міліції громадської безпеки Олег Левко. – Разом із цим патрульні, як завжди, займаються забезпеченням громадського порядку і виїжджають на звернення громадян. Загалом для охорони громадського порядку у місті задіяно 88 чоловік.

— На ми патрулюємо разом із працівниками міліції вулиці міста – поки нічого загрозливого не бачили, — коментує ситуацію начальник штабу громадського формування «СОМ» Андрій Маркевич. —Поодинокі люди в нетверезому стані, невеликі хуліганські вчинки з боку молоді, але загрозливої ситуації з боку якихось терористичних угрупувань, слава Богу, немає. Для того, щоб цього не було ми й заступаємо на чергування разом з працівниками міліції за попередньо визначеними маршрутами.

Неля ЗАБОЛОТНА

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: за ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ