Рівненщина: рятувальники провели семінар з представниками організацій області,які мають ліцензію на надання послуг та виконання робіт протипожежного призначення

Рівненщина: рятувальники провели семінар з представниками організацій області,які мають ліцензію на надання послуг та виконання робіт протипожежного призначення

10.02.15 10:22 0 778
Співробітниками Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області проведено навчальний семінар з представниками організацій області, які мають ліцензію на надання послуг та виконання робіт протипожежного призначення.

Виступаючи перед учасниками семінару, заступник начальник обласного управління Держслужби з НС підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк зупинився на питаннях дотримання основних вимог чинного законодавства при проектуванні і монтажу систем та засобів протипожежного захисту як на об’єктах нового будівництва та і на існуючих.

В ході обговорень не мало уваги приділили проектам нових нормативних документів в галузі виконання робіт протипожежного призначення. Зокрема, Ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення; Правилам з пожежного спостерігання; Порядку контролю за додержанням ліцензіатами ліцензійних умов та інші.

Також було розглянуто питання щодо проведення перевірок на відповідність вимогам пожежної та техногенної безпеки проектної документації на впровадження засобів протипожежного захисту на особливо важливих пожежонебезпечних об’єктах.

Разом з тим, під час засідання було підбито підсумки роботи ліцензіатів Рівненщини та Головного управління ДСНС за 2014 рік щодо впровадження систем та засобів протипожежного захисту та розглянуто основні недоліки під час проектування та влаштування систем пожежної автоматики та блискавкозахисту на об’єктах області.

«Проведення подібних семінарів є дуже корисним, адже спілкування всіх зацікавлених сторін сприяють налагодженню дієвої співпраці задля створення безпечних умов життєдіяльності населення нашого краю», - зазначив заступник начальник обласного управління Держслужби з НС підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк.

Учасники семінару подякували рятувальникам за цікавий та змістовний захід і висловили побажання в майбутньому як найчастіше проводити подібні зустрічі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ