Рівненщина: в складі «Мобільного соціального офісу» рятувальники надали консультації населенню

Рівненщина: в складі «Мобільного соціального офісу» рятувальники надали консультації населенню

10.02.15 11:43 0 723
У Кухченській сільській раді Зарічненського району відбувся виїзний прийом «Мобільного соціального офісу», у роботі якого вже традиційно взяли участь співробітники Зарічненського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області, представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління пенсійного фонду, центру зайнятості та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З громадянами було проведено інформування з питань діючого законодавства та заходів соціального, цивільного захисту та пожежної безпеки, надавались роз’яснення з питань надання житлової субсидії, державної допомоги сім'ям з дітьми.

Співробітники Зарічненського районного сектору ГУ ДСНС надали консультації громадянам з питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду (контролю) за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки на регіональному рівні. Також було розповсюджено наглядну агітацію, щоб люди не забували правила пожежної безпеки. Рятувальники надали практичну допомогу в організації проведення навчання населення правилам пожежної безпеки виконавчому комітету Кухченської сільської ради та депутатському корпусу для покращення роботи у даному напрямку.

Надалі до кінця поточного місяця планується виїзд «Мобільного соціального офісу» в Новорічицьку сільську раду та відпрацювання населених пунктів у складі рейдових груп сіл Вичівка, Бутово, Бродниця Зарічненського району.

Зарічненський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стартує Форум «Найкращі ...
Наступна новина: Чернігівська міськрада ...

КОМЕНТАРІ