В Рівному мешканці В.Дивізії,19 зустрілись з міським головою через Інтернет 
 і вже готуються утеплити будинок та встановити лічильник

В Рівному мешканці В.Дивізії,19 зустрілись з міським головою через Інтернет і вже готуються утеплити будинок та встановити лічильник

10.02.15 11:20 0 628
- Ми звернулися до міського голови з проханням обладнати на вулиці В.Дивізії кінцеву зупинку громадського транспорту та організувати на цьому відрізку дороги вуличне освітлення, - розповідає мешканка будинку № 19 Зоя Бондарець.

Пані Бондарець вже не вперше спілкується з Володимиром Хомком в режимі он-лайн через „Громадську приймальню” на його персональному сайті http://www.khomko.rv.ua/.

До слова, результатом інтерактивного спілкування мешканців будинку та міського голови є згода людей долучитися до міських програм енергозбереження і менше платити за тепло. вони зібрали підписи і написали письмові заяви на утеплення їх будинку та встановлення у ньому лічильника тепла з терморегулятором за схемою 50х50.

- Це вже звична для мене практика. Кожного ранку я знайомлюся з усіма зверненнями, які приходять на мій сайт. Люди звертаються з різних питань. Десь питання вирішується оперативно, десь я виїжджаю особисто, як от . Ми усі разом на місці приймаємо рішення і починаємо працювати.

Надзвичайно важливо те, що мешканці напряму мені повідомляють про те, на якій стадії відбувається та чи інша робота. І так аж до її завершення. Мені надзвичайно зручно стежити за усіма процесами через Інтернет, - розповідає Володимир Хомко.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ