У Рівненській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів травмувалися четверо громадян (+фото)

У Рівненській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів травмувалися четверо громадян (+фото)

10.02.15 10:00 0 777


На автодорозі «Київ-Чоп» в селі Турковичі Дубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмовано четверо людей.

Близько 10-ї години ранку на 392 кілометрі автодороги «Київ-Чоп» відбулося зіткнення трьох транспортних засобів: автомобіля «ВАЗ-21102» під керуванням 26-річного жителя міста Івано-Франківськ, вантажного автомобіля «VOLVO» з напівпричепом, за кермом якого перебував 50-річний громадянин Республіки Азербайджан та легковика «ВАЗ-210994» під керуванням 55-річного жителя Дубенського району.

Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди два пасажири автомобіля «ВАЗ-21102», а також пасажир та водій легковика «ВАЗ-210994» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та каретою швидкої медичної допомоги були госпіталізовані до Дубенської ЦРЛ.



Наразі слідчі працюють над з'ясуванням усіх обставин та причин ДТП.

Працівники Державтоінспекції області звертаються до всіх водіїв з проханням бути максимально уважними на дорозі та враховувати погодні умови. Дотримуватись швидкісного режиму та дистанції, правил маневрування, а при русі в умовах недостатньої видимості вмикати ближнє світло фар, в жодному разі не сідати за кермо у стані алкогольного сп'яніння.

Пам'ятайте, безпека дорожнього руху залежить від кожного з нас!



Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 30 октября или День ...
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ