На Тернопіллі стартує грантовий конкурс для ЗМІ

На Тернопіллі стартує грантовий конкурс для ЗМІ

10.02.15 10:04 0 691
Міжнародна неурядова організація Інтерньюз (Internews) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує конкурс заявок на отримання грантів у рамках Проекту “Посилення незалежних ЗМІ в Україні” (далі – Проект “У-Медіа”).

До участі у даному грантовому конкурсі запрошуються офіційно зареєстровані згідно законодавства України національні й регіональні медіа-компанії та недержавні медіа-організації, що мають на меті поліпшення медіа-сектору в Україні у відповідності із завданнями Проекту “У-Медіа”:

- Підтримка та сприяння свободі слова і незалежності ЗМІ;

- Покращення сприятливого середовища для ЗМІ та свободи слова.

Перевага надаватиметься інноваційним реалістичним проектам, покликаним сприяти покращенню медіа-середовища в Україні та підвищенню якості медійної інформації для громадськості.

У рамках Проекту “У-Медіа” приймаються проектні пропозиції згідно пріоритетних напрямків діяльності (розгорнутий перелік додається):

- Саморегулювання в медіа;

- Роль ЗМІ у вирішенні проблем внутрішньо переміщених осіб;

- Медіа-проекти, націлені на примирення та заохочення до національного діалогу;

- Прозорість медіа-власності.

Передбачувана тривалість проектів становить до 6 місяців, а максимальний розмір гранту складає 5 000 дол. США, з яких внесок заявника повинен становити не менше 10% від запитуваної суми.

Для участі у даному грантовому конкурсі необхідно до 22 лютого 2015 року надіслати аплікаційну заявку українською мовою із супровідним стислим описом проекту англійською мовою (1 абзац) на електронну адресу umedia@internews.org та копією на адресу umedia.internews@gmail.com.

Отримані заявки проходитимуть ґрунтовну експертну оцінку (критерії додаються), яка може тривати протягом одного календарного місяця. У разі виникнення додаткових питань з приводу поданої заявки, Інтерньюз може звернутися до заявника по телефону або електронній пошті.

З детальною інформацією щодо участі у даному грантовому конкурсі можна ознайомитися у додатках, на веб-сайті організації Інтерньюз (http://umedia.kiev.ua/u-meda/anonsi/656-vdkritiy-grantoviy-konkurs.html), а також звернувшись до співробітників Проекту “У-Медіа” (тел.: (044) 458-44-39; e-mail: umedia@internews.org, umedia.internews@gmail.com).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі міліціонери ...
Наступна новина: Майже 2 тисячі лучан ...

КОМЕНТАРІ