В Закарпатській області очільник берегівської міліції зустрівся з міським головою

В Закарпатській області очільник берегівської міліції зустрівся з міським головою

10.02.15 11:38 0 623
Днями в приміщенні Берегівського райвідділу міліції відбулася зустріч за «круглим столом» міського голови Берегова Золтана Баб′яка та очільника районної міліції Миколи Куриці. Метою зустрічі було вирішення проблемних питань життєдіяльності Берегівщини.

Микола Куриця зауважив, що на території міста Берегова систематичних злочинів не скоюється, однак останнім часом почастішали випадки дрібних крадіжок. Зокрема, мав місце факт пограбунку громадянки на неосвітленій вулиці міста. При цьому міський голова зазначив, що у грудні минулого року, в цілях економії, вуличне освітлення вимикалося з 21-ї години, але це питання вже вирішено, і з січня вуличне освітлення будуть вмикати о 18.00 год. а вимикати о першій ночі. Це може попередити крадіжки у темну пору доби.

Головний міліціонер Берегівщини повідомив, що у вечірній та нічний час доби місто патрулюють чотири групи правоохоронців, кожна складається з двох співробітників міліції громадського блоку.

Обговорили й актуальну для району тему хуліганських дій на фестивалі різників у с.Геча. Микола Куриця вкотре наголосив, що бійка мала суто побутовий характер та не несла жодного національного чи етнічного підґрунтя. Наразі коло осіб, які здійснили цей злочин, правоохоронці встановили. Триває слідство.

Окрім того, очільник берегівських правоохоронців поінформував, що незабаром у зону АТО вирушить чергова група правоохоронців для ротації колег, що несуть службу на Сході країни.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: на Олевщині ...

КОМЕНТАРІ