В Закарпатській області іршавські правоохоронці провели профілактичну бесіду з школярами

В Закарпатській області іршавські правоохоронці провели профілактичну бесіду з школярами

10.02.15 10:19 0 622
Днями оперуповноважена відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції лейтенант Яна Горзов провела зустріч з випускниками Іршавської загальноосвітньої школи 1-3 ступеня №1.

Під час спілкування школярам роз′яснила про настання кримінальної відповідальності за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, згубну шкоду на організм підлітка куріння та вживання алкоголю й наркотиків. Був наведений реальний приклад, коли школярка у подруги на святкуванні дня народження отруїлась алкоголем.

Яна Горзов також роз'яснила адміністративну відповідальність за розпивання алкогольних напоїв і куріння в громадських місцях. Учнів зацікавила дана інформація – вони ставили запитання і наводили різні життєві приклади, щоб більш досконало дізнатися про наслідки таких правопорушень.

В ході подальшої бесіди до випускників було доведено умови вступу у вищі навчальні заклади системи МВС, адже серед учнів були такі, які виявили бажання стати правоохоронцями.

Після завершення зустрічі школярі та вчителі висловили бажання й надалі зустрічатись з іршавськими правоохоронцями для того, щоб удосконалювати свої знання з правової дисципліни, а також мати можливість отримати допомогу у вирішенні актуальних питань.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку ІV-й турнір з ...
Наступна новина: На Вінничині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ