Мешканець Хмельницького попросив керівництво обласного управління заохотити «експериментальний» міліцейський патруль за проявлену пильність

Мешканець Хмельницького попросив керівництво обласного управління заохотити «експериментальний» міліцейський патруль за проявлену пильність

10.02.15 11:23 0 686
Мешканець обласного центру звернувся до управління МВС України в Хмельницькій області з листом-клопотанням, у якому попросив високопоставлених керівників з‘ясувати особи та заохотити трьох працівників «експериментальної» єдиної патрульної служби міліції, які проявили пильність під час патрулювання міста.

Автор вдячного листа розповів, що пізнього вечора він спустився у власний погреб за овочами, а коли піднявся на гору — побачив трьох правоохоронців. Міліціонери патрулювали вулицю, коли помітили, як у темряві хтось виходить із сараю з речами. Оскільки у цьому мікрорайоні міста останнім часом почастішали крадіжки продуктових запасів з господарських будівель, патрульні вирішили переконатися, чи це раптом не злодій. За словами дописувача, працівники міліції дуже ввічливо і тактовно з‘ясували, хто він, і що робить, та пішли далі, лише переконавшись, що перед ними власник сараю, який замкнув приміщення власними ключами.

Містянин дуже вдячний правоохоронцям за таку пильність і, разом з тим, тактовність, адже, за його словами, злодії уже не один раз намагалися пограбувати як його погреб, так і сусідські сараї.

Нагадаємо, що з листопада 2014 року у Хмельницькому проводиться експеримент зі створення єдиної патрульної служби міліції, мета якого — зробити діяльність патрулів більш ефективною та спрямувати її на профілактику правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Лос-Анджелесі вручили ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ