В Івано-Франківську депутат Мар’ян Вагилевич відзвітував перед громадою свого виборчого округу

В Івано-Франківську депутат Мар’ян Вагилевич відзвітував перед громадою свого виборчого округу

10.02.15 10:25 0 873
На виборчому окрузі №29 депутат міської ради Мар'ян Вагилевич відзвітував перед виборцями за чотири роки свого депутатства

У неділю, 8 лютого 2015 року, відбувся черговий звіт депутата міської ради перед своїми виборцями. Цього разу відзвітував обраний від мажоритарного округу №29 Вагилевич Мар'ян Володимирович (фракція ВО «Свобода»).

Попри заздалегідь поінформований час проведення недільного звіту міського обранця на зустріч прийшло не так багато виборців. Проте кожен присутній мав можливість вільно поспілкуватися та задати найбільш важливі для громади округу запитання.

Депутат Мар'ян Вагилевич доповів присутнім про свою роботу в міській раді, про досягнуті результати на окрузі та про плани на наступний рік діяльності. Як зазначив обранець – чотири роки співпраці з громадою округу були приємними та корисними.

Так, спільно з громадою вдалося облагородити деякі найбільш проблемні двори у мікрорайоні, вистелити пішохідні доріжки бруківкою. Не менш вагомим здобутком є і зрушення у напрямку ремонту покрівель будинків.

«Депутатська діяльність – це постійна взаємодія з громадою, а тому я переконаний, що ми й надалі впевнено примножуватимемо наші спільні здобутки та рухатимемося до покращення нашого району й міста» - звернувся депутат до виборців.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: починаючи з 28 ...
Наступна новина: На Вінничині дії у разі ...

КОМЕНТАРІ