Чернігівська міськрада надала допомогу військовим у зону АТО на 1,2 млн. грн.

Чернігівська міськрада надала допомогу військовим у зону АТО на 1,2 млн. грн.

10.02.15 11:46 0 675
Структурні підрозділи Чернігівської міської ради та комунальні підприємства міста минулого року надали допомогу військовим підрозділам у зоні проведення антитерористичної операції на суму 1 млн. 275 тис. грн. Про це повідомив міський голова Олександр Соколов. За його словами, йдеться про загальну суму зібраних речей та перерахованих коштів.

Свій внесок у розбудову військової інфраструктури зробили комунальні підприємства Чернігівської міської ради. Зокрема, було облаштовано артезіанську свердловину до в/ч А1815 та надано допомогу будматеріалами при відновленні аеродрому у Півцях в/ч А3547.

У загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах було зібрано допомогу речами і продуктами харчування на суму понад 260 тис. грн.

Деснянська і Новозаводська районні у місті ради схвалили рішення про звільнення сімей загиблих на 50% від сплати вартості житлово-комунальних послуг (на інші 50% звільняє держава). Також у 2014 році з міського бюджету надано матеріальну допомогу учасникам АТО на суму майже 300 тис. грн. Допомогу отримали понад 550 чернігівців, які брали або беруть участь у проведенні антитерористичної операції на сході України.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в складі ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ