На вихідних закарпатські гірські рятувальники надали допомогу сімом туристам

На вихідних закарпатські гірські рятувальники надали допомогу сімом туристам

10.02.15 10:16 0 644
Вранці 8 лютого до оперативно-рятувальної служби Рахівського району надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичним маршрутом в районі підніжжя г. Говерла, у двох мешканців м. Львів (віком 15 і 19 років) погіршився стан здоров’я, і вони потребують допомоги.

До місця події (о 05:00) виїхали бійці гірського пошуково-рятувального відділення с. Лазещина. О 06:30 туристів (із підвищеною температурою в одного і підозрою на апендицит в іншого) було доставлено до смт Ясіня та передано в руки лікарів «швидкої».

Того ж дня ввечері біля г. Гимба Міжгірського району, під час катання на лижах втратили орієнтир і заблукали п’ятеро туристів. Один із них приїхав відпочивати на Закарпаття з Києва, решта четверо – зі Львівської області.

О 19:30 на пошуки лижників вирушили представники гірських пошуково-рятувальних відділень м. Мукачево, с. Нижні Ворота і смт Міжгір’я. О 23:10 заблукалих було знайдено в районі с. Березники Свалявського району. Медичної допомоги лижники не потребували. Далі рятувальники вивели їх до найближчого населеного пункту, звідки відпочиваючі на автомобілі дісталися до с. Пилипець Міжгірського району.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ