В Чернігівській області в результаті пожежі загинуло двоє чоловіків

В Чернігівській області в результаті пожежі загинуло двоє чоловіків

10.02.15 12:14 0 698
9 лютого о 9:10 до Новгород-Сіверського районного відділу Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Чулатове. Вранці один з сусідів помітив, що будинок заповнений димом, тому миттєво кинувся рятувати 46-річного господаря та його 54-річного товариша. Нажаль, допомогти чоловікам було запізно, надихавшись небезпечних продуктів горіння вони загинули.

Вогнеборці районного пожежно-рятувального підрозділу, які за викликом оперативно прибули до місця пригоди, о 9:35 локалізували, а о 10:10 остаточно ліквідували загоряння. Вогнем частково знищено стіну будинку, покрівлю на площі 2 кв.м та домашні речі.

Як з’ясувалося в ході розслідування, чоловіки звечора протопили піч та лягли відпочивати. Відсутність безпечної протипожежної відступки між опалювальним приладом та дерев’яною стіною будинку і призвело до виникнення пожежі з трагічними наслідками.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням завчасно дбати про справність приладів опалення. Необхідно почистити сажу у димарях, зашпарувати тріщини та побілити печі. Комплекс таких заходів дозволить уникнути пожеж, зберегти своє та життя оточуючих людей.

Управління ДСНС у Чернігівські області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські школярі ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ