В Закарпатській області правоохоронці провели відпрацювання Іршави

В Закарпатській області правоохоронці провели відпрацювання Іршави

10.02.15 11:10 0 769
Основною метою відпрацювання міста стало попередження скоєння правопорушень, від яких найчастіше потерпають іршавчани.

Як повідомив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, правоохоронці спрямували свої зусилля передусім на профілактику скоєння вуличних правопорушень, зокрема крадіжок приватного майна, у тому числі з автотранспорту, залишеного на ніч у дворах будинків тощо.

Інструктаж перед початком профілактичного заходу провів заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер, який приділив увагу питанням підвищення професіоналізму і грамотного реагування, дотримання законності та ввічливого поводження з громадянами, заходам особистої безпеки під час проведення заходів.

Було визначено місця найбільшого скупчення людей та вулиці з найбільш нестабільною криміногенною обстановкою, що потребувало негайного міліцейського втручання. Наголошено на напрямках роботи, які потребують посиленої уваги. А це боротьба з незаконним обігом наркотиків, втягування неповнолітніх у злочинну діяльність. Також було звернено увагу на виявлення водіїв, які скоюють грубі порушення правил дорожнього руху, їздять на автомобілях без належних документів.

Результати відпрацювання не забарились. Дільничні інспектори склали 6 протоколів, за якими винуватців буде притягнуто до адмінвідповідальності за дрібне хуліганство, розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, куріння у заборонених місцях.

Окремо правоохоронці провели профілактичну роботу з особами, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ, перевіривши їх за місцем проживання.

Працівники ДАІ затримали двох водіїв за керування автомобілем у стані алкогольного сп′яніння. Ще 8 притягнено до відповідальності за інші порушення правил дорожнього руху.

Як зазначив начальник Іршавського райвідділу міліції Мирон Черничко, такі заходи дозволяють позитивно вплинути на загальну оперативну обстановку в місті, а відтак будуть проводитись й в населених пунктах району.

Віта Горзов

Іршавськй РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі основні ...

КОМЕНТАРІ