Закарпатців нагороджено найвищою відзнакою "Свободи"

Закарпатців нагороджено найвищою відзнакою "Свободи"

10.02.15 11:35 0 763
7 лютого 2015 року на ХХХ з'їзді ВО "Свобода" лідер партії Олег Тягнибок нагородив командира "Карпатської Січі" Олега Куцина та бійця добровольчого батальйону ім. Кульчицького Валерія Матічина найвищою нагородою ВО "Свобода" – золотим знаком партії.

Голова Закарпатської обласної організації ВО "Свобода", командир "Карпатської Січі" Олег Куцин після поранення перебуває на реабілітації у шпиталі м. Січеслав. На з'їзді побратими заслухали відеозапис з його зверненням. Націоналіст закликав партійців до боротьби з ворогом на всіх фронтах – від бойових дій на передовій до волонтерської допомогти на місцях. "Я давно знав, що ця війна рано чи пізно буде, молив лише про одне: аби я на неї потрапив, аби не залишити цю боротьбу на своїх дітей", – зазначив Олег Куцин у відеозверненні.

Свободівець Валерій Матічин перебуває у лікарні м. Києва. Націоналіст дивом вижив у горезвісному ДТП, що сталося 5 січня на сході України. Підійшовши до трибуни, аби отримати нагороду від Олега Тягнибока, хлопець сказав лише одне: "Ми переможемо!"

Иншим важливим рішенням стало формування комбатанської організації "Легіон Свободи" на чолі з очільником Закарпатської "Свободи", командиром "Карпатської Січі" Олегом Куцином, до якого увійдуть близько пів тисячі уже воюючих свободівців із різних формувань та батальйонів.

Головним рішенням з'їзду став "перехід партії на воєнні рейки". "Ніхто зі свободівців не буде уникати мобілізації! Як партія ми переходимо на внутрішній воєнний стан. Якщо хтось зі свободівців без поважних причин уникатиме мобілізації до війська, ця людина миттєво буде виключена з лав ВО "Свобода". Винятків не буде ніяких, ні для колишніх віце-спікерів, ні для рядового членства", – наголосив Тягнибок.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львові ...

КОМЕНТАРІ