Питання бюджетної децентралізації обговорено на всеукраїнській селекторній

Питання бюджетної децентралізації обговорено на всеукраїнській селекторній

11.02.15 10:29 0 658
У нараді, яка відбулась 9 лютого під головуванням Першого заступника Глави АПУ Віталія Ковальчука, взяли участь голови обласних облдержадміністрацій та керівники регіональних фінансових департаментів.

У Хмельницькій студії селекторного зв'язку Укртелекому були присутні: перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин, директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Пенюшкевич, директор Департаменту освіти і науки Олег Фасоля та інші запрошені.

Основні проблеми, що виникають на місцях в ході бюджетної децентралізації підняв у своєму виступі Перший заступник Міністра фінансів України Ігор Уманський. Він, зокрема, зазначив: «Завершується процес формування місцевих бюджетів. Ситуація зрозуміла і керована. Маємо непрості, але позитивні зміни у місцевих бюджетах, з яких затверджено вже 25 %».

Ігор Уманський узагальнив проблемні питання, які виникають у ході формування місцевих бюджетів і потребують нагального вирішення. Серед найважливіших він назвав недостатність ресурсу на освітню і медичну субвенції, складнощі адміністрування на місцевому рівні акцизного податку та податку на нерухомість, фінансування установ і організацій, які передаються до місцевих бюджетів,тощо.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: просимо ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ