В Чернівецькій області вижницькі міліціонери викрили зловмисників,котрі обікрали школярів

В Чернівецькій області вижницькі міліціонери викрили зловмисників,котрі обікрали школярів

11.02.15 13:23 0 646
Двоє молодиків зі школи-інтернат поцупили чуже майно на загальну суму 6 тисяч гривень.

До місцевого райвідділу міліції звернулось двоє 14-річних школярів, котрі повідомили, що з кабінету школи зникли їхній ноутбук та мобільний телефон.

Співробітники карного розшуку Вижницького райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, міліціонери опитали вчителів та учнів школи. У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні 19-річний мешканець села Остриця та 22-річний чернівчанин.

Відомо, що один із зловмисників вже мав «кримінальний досвід», він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Хлопці зізналися у скоєному злочині. Вони пояснили, що крадене майно планували продати, а отримані кошти від продажу витратити на власні потреби. Тепер молодикам доведеться відповідати за свій вчинок.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі розпочався ...

КОМЕНТАРІ