В Закарпатській області мукачівські правоохоронці зустрілись зі школярами

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці зустрілись зі школярами

11.02.15 10:51 0 647
Чергова зустріч правоохоронців із учнями 6-х класів відбулась у загальноосвітній школі №10 м.Мукачева. Правоохоронці з школярами говорили про здоровий спосіб життя, поведінку школярів та недопущення насильства у сім'ї.

Зростання рівня злочинності серед неповнолітніх є однією з болючих проблем нашого суспільства. Правопорушення, вчинені підлітками, нині становлять вагомий відсоток від загальної кількості злодіянь, знижується і вік неповнолітніх правопорушників, зростає кількість тяжких злочинів серед цієї вікової категорії.

На черговій зустрічі з дітьми правоохоронці сектору кримінальної міліції у справах дітей Марина Ільтьо та Віталій Кучера провели роз'яснювально-профілактичну бесіду щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі, а особливо крадіжок серед школярів. Також працівники міліції розповіли учням про кримінальну, адміністративну та цивільно-правову відповідальність неповнолітніх, про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

Як розповідають педагоги, учнівська молодь – більш сучасна, інша, ніж була колись. Підлітки, з якими завжди було важче працювати, занадто розковані, всі з мобільними телефонами, планшетами. Серед школярів закладу є й такі, які найбільше порушують дисципліну в школі. Тож правоохоронці міськвідділу з цими підлітками провели профілактичну бесіду щодо недопущення такої поведінки в навчальному закладі, про відповідальність за пропуск уроків чи за дрібне бешкетування у стінах школи.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ