У Житомирському районі під колесами вантажівки загинула жінка

У Житомирському районі під колесами вантажівки загинула жінка

11.02.15 12:25 0 620
За минулу добу зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 1 людина загинула.

9 лютого близько 04.30 на 142 км автодороги Київ-Чоп, біля с. Сонячне Житомирського району, водій автомобіля «МАЗ», 49-річний житель Вінницької області, рухаючись у напрямку м. Рівне, здійснив наїзд на невстановленого пішохода (жінку віком 40-55 років), котра знаходилась на проїзній частині.

Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

Наразі тривають заходи щодо встановлення особи загиблої.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо – транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров'ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість дорожньо–транспортних пригод. Адже здавалося б незначне порушення Правил дорожнього руху може мати трагічні наслідки.

Загалом, 77 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 5 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Городоцькому ...
Наступна новина: Призначено заступника ...

КОМЕНТАРІ