У Львові працівник міліції на

У Львові працівник міліції на "гарячому" затримав неповнолітнього,котрий скоїв розбійний напад на таксиста

11.02.15 14:30 0 613
Зловмисником виявився 17-річний львів'янин, котрий разом з товаришем відмовилися оплатити послуги таксі та поранили водія. Правоохоронці також встановили особу другого нападника. Ним виявився 15-річний учень однієї зі шкіл міста.

Подія трапилася 9 лютого, близько восьмої години вечора, коли 62-річний таксист підвозив на автомобілі двох молодиків. Приїхавши у вказане місце, зловмисники відмовилися оплатити проїзд, більше того, вони нанесли таксисту ножове поранення у шию та намагалися заволодіти його грошима.

У свою чергу, чоловік не розгубився та почав кликати на допомогу. Такі дії злякали нападників, вони вискочили з автомобіля та почали тікати.

В цей час начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків ЛМУ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Юрій Черга зі своєю малолітньою донькою проїжджав біля місця скоєння злочину у автомобілі. Правоохоронець побачив, що з таксі вискочили двоє хлопців та почали тікати. Таксист вибіг за ними.

Далі події розгорталися за таким сценарієм: працівник міліції вийшов з автомобіля, щоб допомогти таксисту, котрий кликав на допомогу та почав разом з ним наздоганяти молодиків. Правоохоронець разом з таксистом затримали одного з нападників. Іншого зловмисника намагалися наздогнати небайдужі громадяни, проте їм це не вдалося.

«Я зупинився, бо почув, що гукають на допомогу. Побачив автомобіль, з якого вибігли двоє і подумав, що вони не розрахувалися за проїзд. Але, як виявилося, вони завдали тілесних ушкоджень таксисту та хотіли забрати його виручку. Ми разом з водієм наздогнали і затримали одного з нападників. Після цього я викликав наряд міліції, який і доставив зловмисника у райвідділ міліції», - розповів Юрій Черга.

Встановлено, що до скоєння розбійного нападу причетний 17-річний мешканець міста Львова. Крім того, встановлено особу нападника, котрому вдалось втекти. Ним виявився 15-річний учень однієї зі шкіл Львова. Правоохоронці встановлюють його місцезнаходження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку інформація щодо ...
Наступна новина: Вінничина: міліціонери ...

КОМЕНТАРІ