На Хмельниччині працівники міліції впродовж кількох годин затримали вбивцю 85-річної бабусі

На Хмельниччині працівники міліції впродовж кількох годин затримали вбивцю 85-річної бабусі

11.02.15 15:54 0 647
26-річний чоловік близько дев'ятої години вечора пробрався до будинку самотньої пенсіонерки і жорстоко розправився з нею, нанісши кілька ударів палицею по голові.

Потерпіла проживала сама і останні кілька років практично не виходила з будинку. Жінці було важко пересуватися, та й із зором були проблеми — майже нічого не бачила. Доглядала за нею соціальна працівниця, яка, прийшовши вранці провідати свою підопічну, і виявила тіло. У пенсіонерки був проламаний череп, довкола все в крові…

Жінка одразу ж зателефонувала до Кам'янець-Подільського райвідділу міліції, і незабаром на місці події уже працювали правоохоронці. Почали опитувати сусідів, шукати можливих свідків, і вже за кілька годин встановили особу підозрюваного. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який з дитинства дещо відстає у розвитку.

Молодий чоловік одразу зізнався у скоєному і розповів, що увечері випив трохи вина і пішов у село. Чому забрів на подвір'я до пенсіонерки, змістовно пояснити не зміг. Біля вхідних дверей знайшов дерев'яну палицю, зайшов всередину і кілька разів вдарив бідолашну по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму та вдавлений перелом кісток склепіння черепа, від яких потерпіла померла на місці.

Наразі молодик перебуває під вартою. Йому уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідство триває, зокрема, буде призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності підозрюваного.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пожежники міста ...
Наступна новина: На Хмельниччині відбулися ...

КОМЕНТАРІ