Луцьк: цього року 27 мільйонів гривень направлять на зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів міста

Луцьк: цього року 27 мільйонів гривень направлять на зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів міста

11.02.15 11:54 0 698
На цьому наголосив міський голова Микола Романюк під час оперативної наради. “Один з пріоритетних напрямків роботи міської ради — дошкільні навчальні заклади та школи. Адже діти — наше майбутнє”, - зауважив він.

Цього року на вирішення питань матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів міста виділять 27 мільйонів гривень. Зокрема, у планах — замінити усі вікна в ігрових кімнатах дошкільних навчальних закладів.

Чимало робіт здійснено й минулого року. Так, завершено ремонт навчально-реабілітаційного центру. Зокрема, там замінено комунікації, вікна. “Тепер діткам тепло та комфортно навчатися там. Замінено вікна й в усіх шкільних спортзалах та актових залах”, - зазначив Микола Романюк.

За його словами, продовжуватимуться роботи у дитячих садочках щодо переходу з газових на електроплити, у планах - закупити побутову техніку. Значна сума коштів виділяється на проведення відповідних робіт у школах № 24 та 26. В останній — здійснюватимуть ремонт басейну, а у школі № 24 — відремонтують спортзал, що дасть можливість організовувати змагання обласного рівня. Також планують завершити ремонт спортзалу у школі № 9. Окрім цього, у багатьох ДНЗ та школах міста здійснюватимуть заміну мереж водопостачання та сантехніку.

Міський голова наголосив керівникам структурних підрозділів на необхідності складання графіку здачі цих об'єктів в експлуатацію.

Також Микола Романюк дав доручення керівнику департаменту ЖКГ Івану Кубіцькому підготувати проект рішення щодо переліку вулиць та дворів, які планують відремонтувати цього року, наголосивши на першочерговому включенні тих об'єктів, що не вдалося відремонтувати минулого року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: 12 лютого ...
Наступна новина: Василь Хомінець: ...

КОМЕНТАРІ